22/6/11

Προσαγωγές για τα στημένα!




Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας για τα άτομα που εμπλέκονται στους 41 ύποπτους-κατά την UEFA-αγώνες. Οι αρχές έχουν αρχίσει ελέγχους σε σπίτια και γραφεία των υπόπτων και πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει ήδη 20 προσαγωγές σε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και παράγοντες του ποδοσφαίρου, ακόμη και πασίγνωστοι ιδιοκτήτες ομάδων της Σούπερ Λίγκας!

Το www.sport-fm.gr έχει στη διάθεσή του τα ονόματα των προσαχθέντων, αλλά θα τα δημοσιοποιήσει μόνο σε περίπτωση που οι προσαγωγές μετατραπούν σε συλλήψεις ή εφόσον δοθούν στη δημοσιότητα από την εισαγγελία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να ασκηθούν διώξεις στους προσαχθέντες, να παραμείνουν στη ΓΑΔΑ το βράδυ και την Πέμπτη να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Αν αυτό συμβεί, θα πάρουν προθεσμία για ορισμένες ημέρες και θα επιστρέψουν για να απολογηθούν, ενώ κατόπιν θα αποφασιστεί πιθανώς και η προφυλάκισή τους.

Η έρευνα έγινε με βάση το υλικό της δικογραφίας από την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος. Τα τρία αδικήματα για τα οποία πιθανώς να γίνουν διώξεις είναι η στοιχηματική απάτη, το ξέπλυμα χρήματος και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Πρόκειται για τρία κακουργήματα.
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου