21/5/11

Τουρνουά ποδοσφαίρου με περισσότερες από 300 ομάδες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο


Σε μια χρονιά που η απουσία καλοκαιρινών διοργανώσεων ποδόσφαιρου είναι αισθητή, η INTERSPORT υποστηρίζει τον καθημερινό της στόχο να φέρει τον αθλητισμό πιο κοντά στον κόσμο με ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.


Το INTERSPORT Soccer Challenge, πραγματοποιείται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο και απευθύνεται σε λάτρεις του ποδοσφαίρου από 18 έως 45 ετών. Στην πρώτη φάση του τουρνουά, η οποία ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Μαΐου, έχουν συμμετάσχει συνολικά περισσότερες από 300 ομάδες.

Το τουρνουά αναμένεται να κορυφωθεί στη δεύτερη και τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου, στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, στο Λουτράκι. Εκεί, θα φιλοξενηθούν και θα αγωνιστούν για 3 ημέρες οι νικήτριες ομάδες της πρώτης φάσης από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η νικήτρια ομάδα που θα αναδειχτεί μέσα από τον μεγάλο τελικό του INTERSPORT Soccer Challenge θα ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο για έναν αγώνα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας Tottenham FC. Παράλληλα, η δεύτερη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν αγώνα της Juventus στο Torino.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου